Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

США нададуть допомогу Харківській області в реалізації правових проектів

США нададуть допомогу Харківській області в реалізації правових проектів

Відповідні переговори провела з представниками Посольства США в Україні заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

Про можливе розширення співпраці між Посольством США та Харківською областю йдеться у листі Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Джеффрі Пайєтта, адресованому голові ХОДА.

У листі Ігорю Райніну Посол США в Україні підкреслив, що під час свого візиту до Харкова 4 вересня був вражений навчальним процесом та рівнем професійної підготовки нових патрульних поліцейських. «Нова патрульна служба продемонструвала свою відданість на шляху боротьби з корупцією, - зазначив Джеффрі Пайєтт. - Мені було дуже приємно побачити зміни, які відбуваються в Харкові. Я сподіваюся на продовження нашої плідної співпраці». Відзначимо, що проект нової патрульної служби реалізується за підтримки Посольства США в Україні.

Успішна реалізація даного проекту дозволяє розширити співпрацю між нашим регіоном та Сполученими Штатами Америки у правовій сфері. Так, у своєму листі Джеффрі Пайєтт повідомив, що 8 вересня в Києві пройшла зустріч представників відділу посольства з правоохоронних питань із заступником голови Харківської облдержадміністрації Юлією Світличною.

«У ході зустрічі обговорили конкретні сфери, в яких США можуть надати допомогу антикорупційній програмі Харківської області», - уточнив Посол США в Україні.