Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кожному мешканцю, який звертається з проблемами, намагаємося допомогти. Юлія Світлична

Кожному мешканцю, який звертається з проблемами, намагаємося допомогти. Юлія Світлична

21 вересня заступник голови ХОДА провела прийом громадян у Сахновщинському районі.

Мешканці Сахновщинського району зверталися до Юлії Світличної з приводу виплати одноразової матеріальної допомоги на лікування, а також просили сприяння в організації лікування в одній з обласних лікарень.

«Питання, які підіймали мешканці району щодо одноразової матеріальної допомоги, будуть розглянуті на найближчій комісії. Вона ухвалить рішення відповідно з пакетом документів, який був наданий. Що стосується організації лікування в обласній лікарні, ця допомога буде надана найближчим часом», - пообіцяла Юлія Світлична.

Одна з місцевих мешканок звернулася з проханням допомогти придбати газовий лічильник для її батька. Жінка пояснила: фахівці забрали устаткування на перевірку, пізніше, виявивши поломку, повернули з рекомендацією купити нове.

«Батько не подужає без лічильника платити за газ. Але й купити за власні гроші він не може, тому що багато грошей іде на лікування - 600 - 700 гривень на місяць», - розповіла мешканка Сахновщинського району.

Заступник голови ХОДА пообіцяла розібратися з цим питанням: чи можна купити лічильник за бюджетні гроші або за рахунок спонсорського фонду.

«Усі питання та звернення громадян знаходяться на контролі у голови облдержадміністрації Ігоря Райніна. Звернення кожного мешканця Харківської області ми розглядаємо та намагаємося допомогти, виходячи з наших можливостей», - пояснила Юлія Світлична.