Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

23 вересня о 12:30 в Інституті їм. Горшеніна (вул. Мироносицька, 8) відбудеться прес-конференція, присвячена проекту Посольства ФРН в Україні «Тижні Німеччини».

 

 

 

 

 

 

 

«Тижні Німеччини» – це найбільш масштабна та яскрава німецька подія в Україні, яка щороку проходить в найбільших містах нашої країни і збирає величезну кількість учасників. В рамках всеукраїнської ініціативи Харків вже втретє візьме участь у проекті, метою якого є ознайомлення української громадськості з німецькою економікою, культурою, мистецтвом, освітою і досягненнями науки, а також подальший розвиток українсько-німецького співробітництва в цих сферах.

Організаторами заплановано безліч заходів для дітей та дорослих, для студентів та бізнесменів, медиків і представників арт-майданчиків, для шанувальників мистецтва і наукових дослідників. Всього протягом двох тижнів планується провести понад 30 заходів за підтримки понад 40 партнерів. 

Тижні Німеччини в Харкові відбудуться за підтримки Харківської обласної державної адміністрації Генерального консульства Німеччини в Дніпропетровську, Почесного консула Німеччини в Харкові та представників німецьких організацій в Харкові. 

Вхід на прес-конференцію - за попередньої акредитації: за адресою charkiw@hk-diplo.de або за тел. (050) 161 13 94, (057) 728 00 00.

Програма заходів

Теги