Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк взяв участь в урочистому відкритті спартакіади в університеті цивільного захисту

Михайло Черняк взяв участь в урочистому відкритті спартакіади в університеті цивільного захисту

16 вересня в НУЦЗУ підбили підсумки минулорічних змагань та урочисто відкрили спартакіаду 2015-2016 років.

Відкриваючи спортивне свято, заступник голови ХОДА Михайло Черняк передав студентам-рятувальникам привітання від очільника області Ігоря Райніна та побажав їм успіхів у професійній діяльності й спортивних досягнень.

«Безумовно, люди, які обрали для себе спеціальність рятувальника, - сильні духом. Незалежно від того, в мирний час ми живемо чи у важкий, для вас завжди є робота, ви завжди стикаєтеся з ситуаціями, в яких доводиться здійснювати подвиги. І тому особливу повагу викликає те, що при цьому ви знаходите час для спорту», - зазначив Михайло Черняк.

Заступник голови ХОДА взяв участь у нагородженні переможців минулорічної спартакіади Національного університету цивільного захисту України. Разом з ректором вишу Володимиром Садковим він вручив рятувальникам-спортсменам кубки, грамоти та цінні подарунки.

Учасниками цьогорічної спартакіади університету стали 4 збірні команди п’яти факультетів: по 20 спортсменів у кожній команді. Усі вони взяли участь в урочистому марші особового складу вишу.

Після цього розпочався перший, легкоатлетичний, етап спартакіади – біг на дистанції 100 метрів.

Більше фото