Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Театрі музкомедії пройшов концерт для ветеранів на честь 70-ї річниці завершення Другої cвітової війни

У Театрі музкомедії пройшов концерт для ветеранів на честь 70-ї річниці завершення Другої cвітової війни

Запрошення на захід, що відбувся 10 вересня, отримали ветерани Другої світової, воїни-інтернаціоналісти, діти війни та курсанти-першокурсники Університету повітряних сил.

Довгих років, здоров’я та наснаги від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна побажав присутнім ветеранам т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко.

«Сьогодні ми вшановуємо всіх, хто, пройшовши крізь важкі випробування, виявив самовідданість, мужність та героїзм, врятувавши нашу Батьківщину від фашизму, подарував майбутнє нам і нашим дітям. Честь і хвала всім тим, хто захищав свою Батьківщину сімдесят років тому, слава героям, які зберігають наш мир сьогодні. Всі ми знаємо які події зараз відбуваються на Донбасі. Нам відомо, що завдяки нашій твердій громадянській позиції та нашим захисникам війна не прийшла на Слобожанщину. Вони, як і наші діди, відстояли нашу землю», - відзначив Вадим Глушко.

Як сказав голова Харківського обласного комітету Міжнародної української спілки учасників війни Петро Конюшенко, Друга світова війна стала для мешканців Харківської області періодом найтяжчих випробувань та втрат, ратного героїзму та повсякденного подвигу.

«Минають роки, але подвиг воїна-переможця непідвладний часу і ніколи не зникне з пам’яті народу. Кожна людина, кожна сім’я згадує близьких та рідних, що віддали свої життя за мирне небо над нашою головою. Сьогодні над нашим небом знову лунає грім. Давайте зробимо все, щоб в країні був мир, щоб більше ніхто з українців не пережив тих жахіть, які відбувались на нашій землі 70 років тому. Процвітання і незалежності - нашій Україні. Зі святом вас!», - привітав ветеранів Петро Конюшенко.

Директор Харківського академічного театру музичної комедії Ігор Коваль підкреслив, що для ветеранів артисти підготували не тільки вже популярні номери, але й нову патріотичну програму.