Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ремонт покрівель обласних лікарень направили більше 2 млн грн

На ремонт покрівель обласних лікарень направили більше 2 млн грн

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко.

«У цьому році за рахунок коштів обласного бюджету заплановано виконання робіт з капітального ремонту покрівлі комунальних закладів охорони здоров’я міста Харкова. Ми маємо забезпечити необхідні умови праці для персоналу та комфортні умови для лікування пацієнтів», - зазначив заступник голови ХОДА.

На сьогоднішній день вже завершено капітальний ремонт покрівлі на лікувальному корпусі та харчоблоку комунального закладу охорони здоров’я «Обласна клінічна інфекційна лікарня». Там відремонтовано 160 кв. м покрівлі.

Крім того, 46 кв. м покрівлі замінили на головному корпусі комунального закладу охорони здоров’я «Харківська обласна клінічна психіатрична лікарня №3».

На ремонт покрівель лікарень з обласного бюджету було виділено по 1 млн 190 тис. грн на кожний об’єкт.

Сьогодні за рахунок коштів обласного бюджету проводяться роботи у ще двох закладах охорони здоров’я. Капітальний ремонт роблять у Харківському обласному центрі профілактики та боротьби зі СНІДом (на це направили 1 млн 670 тис. грн) та в Харківському обласному клінічному протитуберкульозному диспансері №7 (720 тис. грн). Роботи на цих об’єктах завершать до кінця вересня.