Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала з Днем знань учнів Дублянської та Олексіївської середніх шкіл

Юлія Світлична привітала з Днем знань учнів Дублянської та Олексіївської середніх шкіл

Заступник голови ХОДА взяла участь у святі Першого дзвоника у двох навчальних закладах Краснокутського району.

У перший клас в Дублянській середній школі I-III ступенів пішли 7 учнів, в Олексіївській школі - 9. До початку року в обох навчальних закладах пройшли ремонти. Так, в Дублянській школі 1 вересня відкрилася їдальня, якої не було з моменту спорудження будівлі (1957 року). У школі села Олексіївка на бюджетні кошти відремонтували дах спортивного залу.

Юлія Світлична приїхала в школи не з порожніми руками. Керівництву Дублянської СШ вона вручила сертифікат на отримання меблів для нової їдальні, також обидві установи отримали набори книг про історію Харківщини.

«Я хочу привітати всіх з 1 вересня, Днем знань, від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна, - звернулася до школярів в Дублянці заступник голови ХОДА. - Хочу передати найтепліші побажання діткам, побажати успіхів у навчальному році, здоров'я, терпіння. Вам, шановні педагоги, хочу сказати, що у вас дуже важкий і відповідальний труд - виховати патріотів своєї держави, особистостей, які формуватимуть майбутнє нашої країни».

Керівництво Олексіївської середньої школи звернулося до Юлії Світличної з проханням посприяти у виділенні коштів для установки на території навчального закладу спортивного майданчика.

«Ми будемо намагатися знаходити кошти, щоб дати можливість дітям займатися спортом», - пообіцяла заступник керівника області.

Вона також повідомила, що орієнтовно за місяць привезе до Краснокутського району новий шкільний автобус - процес закупівлі нових транспортних засобів для школярів Харківської області вже вийшов на завершальну стадію.

«Хочу зазначити, що ми звернулися до Юлії Олександрівни з проханням посприяти у виділенні коштів на ремонт доріг, що ведуть до шкіл Краснокутського району, і на більшості напрямків вже забезпечений безаварійний проїзд, - підкреслив голова Краснокутської РДА Олександр Марчук. - Так, ямковий ремонт вже провели на дорогах до Олексіївки й Дублянки, залишилося завершити роботи на Колонтаївському напрямку».