Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми докладемо максимум зусиль, щоб ви вчилися в мирний час у мирній країні. Михайло Черняк

Ми докладемо максимум зусиль, щоб ви вчилися в мирний час у мирній країні. Михайло Черняк

Заступник голови ХОДА взяв участь у святі посвячення у студенти, яке відбулося 1 вересня в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого.

Михайло Черняк, який також є випускником цього вишу, від імені голови Харківської облдержадміністрації привітав з початком навчального року багатотисячний колектив університету.

«Дорогі студенти, першокурсники, щиро вітаю вас з цим святом. Упевнений, що ви вибрали найкращий вуз країни. Але дуже важливо, щоб всі роки навчання в повній мірі ви присвятили науці, адже в майбутньому знання дозволять вам реалізовуватися в будь-якому напрямку, який виберете для себе - будь то робота в правоохоронних органах, судовій системі, прокуратурі, виконавчій чи законодавчій владі. Зі свого боку, хочу вас запевнити: наша команда на чолі з Ігорем Райніним докладе максимум зусиль, щоб ваш навчальний процес проходив в мирний час у мирній країні, щоб всі ті труднощі, які існують сьогодні, були вирішені і реалізовані всі плани щодо стабілізації складної ситуації. Ви - наше майбутнє, вам розвивати нашу цілісну державу», - зазначив заступник голови облдержадміністрації.

Ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василь Тацій розповів першокурсникам про славні студентські, наукові та спортивні традиції вишу. Він підкреслив, що вузівські програми з кожним роком тільки удосконалюються і надають випускникам широкі можливості у професійній реалізації.

Михайло Черняк, у свою чергу, зазначив, що сьогодні Україна стоїть на порозі конституційних змін, тому країні необхідні фахівці, які будуть орієнтуватися в області права, зможуть бути якісними виконавцями та новаторами.

«Ми - унітарна держава. Такими й залишимося, довівши, що верховенство права в нашій країні - це не абстракція, а реальний принцип», - підкреслив заступник керівника ХОДА.