Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична запропонувала кращим студентам ХНУ ім. В. Н. Каразіна працевлаштування в ХОДА після випуску

Юлія Світлична запропонувала кращим студентам ХНУ ім. В. Н. Каразіна працевлаштування в ХОДА після випуску

31 серпня заступник голови облдержадміністрації Юлія Світлична взяла участь в урочистих заходах до Дня знань, що пройшли в Харківському національному університеті.

Вітаючи першокурсників, заступник голови ХОДА зазначила, що попереду в студентів - важкі, але дуже цікаві роки.

«Сьогодні більше 2 тисяч першокурсників стали студентами унікального, найуспішнішого харківського університету. Впевнена, що серед вас є майбутні академіки та лауреати міжнародних премій. Ваші знання - це майбутнє Харківської області, а ваші успіхи - це слава України, - наголосила Юлія Світлична. - Від імені керівника області Ігоря Райніна я хочу привітати вас з початком університетського життя. Ви ступили на шлях знань і праці - саме ці два постулати лежать в основі студентства. Пам'ятайте, що ваш потенціал безмежний. Ви - еліта завтрашнього дня, люди, які будуватимуть нову державу», - підкреслила Юлія Світлична.

Вона зазначила, що тих студентів, які успішно закінчать університет, патріотів країни, людей ініціативних та цілеспрямованих, керівництво області завжди чекає в облдержадміністрації, в рядах державних службовців.

«Сьогодні президент України Петро Порошенко взяв впевнений курс на євроінтеграцію і на створення міцної громадянської платформи в державі. І ваші знання, ваш потенціал потрібні нам для того, щоб побудувати сильну європейську державу», - сказала заступник голови ХОДА.

В ході урочистих заходів Юлія Світлична взяла участь у церемонії запалювання вогню, який символізує вічне прагнення людства до знань.

Більше фото