Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент України перевірив боєздатність техніки, яка відправляється на передову

Президент України перевірив боєздатність техніки, яка відправляється на передову

Разом з Петром Порошенком на полігоні були присутні міністр оборони Степан Полторак, секретар РНБО Олександр Турчинов та голова ХОДА Ігор Райнін.

Випробування техніки та бойові стрільби відбулися 22 серпня у Чугуєві, на Навчальному полігоні 92-ї окремої механізованої бригади.

У присутності вищого керівництва країни й Харківської обласної державної адміністрації пройшли практичні стрільби з модернізованого танка БМ «Булат», бойової машини піхоти БМП-2 і кулеметної установки автомобіля «Hammer», під час яких були відпрацьовані злагоджені дії зведеного підрозділу на танках і БМП різних модифікацій. Крім того, відбулися планові польоти літаків Л-39 і Мі-24 з демонстрацією фігур вищого пілотажу.

Вже сьогодні понад 250 одиниць військової техніки, переданої підрозділам ЗСУ, Нацгвардії і Прикордонної служби, відправиться в зону АТО для виконання завдань із захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, 22 серпня Харківську область з робочим візитом відвідав Президент України Петро Порошенко. Він взяв участь у нагородженні героїв АТО, а також у передачі понад 250 одиниць військової техніки і озброєння підрозділам ЗСУ, Нацгвардії і Прикордонної служби.

Більше фото