Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На вихідних у Харкові відбудуться святкові заходи, присвячені 24-й річниці незалежності України

На вихідних у Харкові відбудуться святкові заходи, присвячені 24-й річниці незалежності України

В урочистостях візьмуть участь керівництво Харківської облдержадміністрації, обласної ради, міськради та громадськість.

22 серпня о 14:00 у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого пройде урочистий захід та концерт до Дня незалежності. В урочистостях візьме участь голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, а також голова обласної ради Сергій Чернов.

Для глядачів концерту виступатимуть найкращі артисти та колективи Харківщини: Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні й танцю, народний ансамбль народного танцю «Закаблуки», народні аматорські колективи з районів, лауреати республіканських та міжнародних конкурсів. Також з Днем незалежності глядачів привітають колективи дружніх діаспор: ансамбль пісні і танцю «Аракс» при почесному консульстві Республіки Вірменія, артисти єврейського культурного центру Бейт Дан тощо.

23 серпня у місті відбудуться урочистості з нагоди Дня Державного Прапора.

О 9:00 - церемонія підняття прапора пройде у трикутному сквері на проспекті Правди. О 12:00 прапор підніматимуть на території військової частини 2240 (вул. Академіка Проскури).

24 серпня о 10:00 відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку за участю керівництва ХОДА, обласної ради, Харківської міськради та громадськості.