Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рівень призначення субсидій в районах області складає більше 90%

Рівень призначення субсидій в районах області складає більше 90%

Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін у своїй доповіді під час засідання Кабінету Міністрів України 19 серпня.

Як зазначив голова ХОДА, після розширеної наради Кабміну, що відбулася у Харкові 31 липня, робота з оформлення субсидій за новим порядком в області значно активізувалася.

«На цей час кількість оформлених справ у області становить 75%. Проте вимушений зауважити: тоді як в районах і містах області опрацьовано понад 90% заяв, у місті Харкові - тільки 50%», - уточнив Ігор Райнін.

За його інформацією, найгірше працювали у Московському (11%), Жовтневому (22%) та Червонозаводському (23%) районах Харкова.

«Призначення субсидій у Харкові належить до повноважень міськради. Але я візьму цей процес під особистий контроль. Ми допоможемо Харкову впоратися з цим завданням», - зазначив Ігор Райнін.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, у свою чергу, визнав рівень оформлення субсидій в місті Харкові незадовільним та закликав правоохоронні органи притягнути винних посадових осіб до відповідальності.