Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройдуть міжнародні турніри з бадмінтону

У Харкові пройдуть міжнародні турніри з бадмінтону

Наприкінці серпня - початку вересня у Харкові відбудуться три традиційні масштабні турніри з бадмінтону, участь в яких візьмуть найкращі спортсмени України та Європи.

17 серпня в ігровому залі харківської Школи вищої спортивної майстерності стартували юнацькі Всеукраїнські змагання з бадмінтону «Кубок Визволення». Участь в змаганнях беруть близько 150 спортсменів віком до 18 років з Харківської, Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської, Львівської, Вінницької областей, а також гості з Ізраїлю. Медалі турніру будуть розіграні в одиночних та парних категоріях, а також у мікстах. Фінали в усіх п’яти категоріях відбудуться 20 серпня.

А вже 21 серпня в ШВСМ стартує «Кубок Незалежності» - змагання для дорослих спортсменів зі всієї України. За традицією фінальні поєдинки відбудуться в День Незалежності України – 24 серпня.

Завершиться харківський бадмінтонний марафон етапом Кубка Європи – турніром «Babolat Kharkov International-2015», який з 3 по 6 вересня пройде в Палаці спорту «Локомотив». Участь в цих змаганнях візьмуть найсильніші спортсмени України та Європи. Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.