Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області будуть посилені заходи протипожежної безпеки

В Харківській області будуть посилені заходи протипожежної безпеки

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін закликав керівників районів, міст та сіл регіону роз’яснювати населенню небезпечність пожеж.

Керівник області додав, що питання протипожежної безпеки контролюватиме особисто і ініціював створення комісій, які займатимуться посиленням безпеки територій районів.

Окрім того, Ігор Райнін наголосив, що особлива увага приділятиметься районам, що межують з Російською Федерацією та зоною проведення антитерористичної операції.

Як повідомлялося, згідно з проектом розпорядження Ігоря Райніна заборонено полювання на території 11 районів Харківщини, що межують із зоною АТО: в Золочівському, Дергачівському, Харківському, Вовчанському, Великобурлуцькому, Дворічанському, Куп’янському, Борівському, Ізюмському, Барвінківському та Близнюківському.

Нагадаємо, 14 серпня  на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив керівництву обласних державних адміністрацій ввести додаткові заходи контролю на період пожежонебезпечної ситуації. Також Арсеній Яценюк вимагає розслідування кримінальних справ і притягнення до відповідальності винних у підпалах лісів, що спричиняє сотні мільйонів збитків для української економіки.