Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрація підтримає Віктора Рубана у підготовці до Олімпіади у Ріо-де-Жанейро

Харківська облдержадміністрація підтримає Віктора Рубана у підготовці до Олімпіади у Ріо-де-Жанейро

Про це розповів директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко під час відкриття II Всеукраїнських змагань зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини».

Турнір «Стріли Слобожанщини» проходить у Харкові з 13 по 16 серпня. За медалі, які будуть розіграні в класичному та блочному луці в командних і особистих змаганнях, а також в мікстах, до Харкова приїхали поборотися найсильніші спортсмени України. Всього участь в турнірі беруть близько 150 лучників з дев'яти областей країни.

На урочистій церемонії відкриття турніру спортсменів, тренерів та суддів зі стартом змагань від імені голови Харківської облдержадміністрації, голови Харківського регіонального відділення Національного олімпійського комітету України Ігоря Райніна привітав директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко.

Він також передав привітання  Ігоря Райніна олімпійському чемпіону Віктору Рубану, який успішно виступив на перших Європейських іграх та на чемпіонаті світу, де завоював ліцензію на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро.

«Харківщина славиться своїми спортивними традиціями, а стрільба з лука є пріоритетним видом спорту, якому облдержадміністрація і особисто Ігор Львович приділяють належну увагу. Ми будемо і надалі підтримувати розвиток цього виду спорту та сприятимемо підготовці Віктора Рубана до Олімпійських ігор», - зазначив Віталій Кириленко.

Віктор Рубан подякував Ігорю Райніну та Віталію Кириленку за підтримку і пообіцяв докласти зусиль, щоб у хорошій формі підійти до Олімпійських ігор та гідно представити там Україну і Харківщину.