Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Первомайському відновили будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу

У Первомайському відновили будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його інформацією, фізкультурно-оздоровчий комплекс по вулиці Маршала Гречка у м. Первомайський будують за рахунок коштів ПАТ «Укргазвидобування». На даний час Департаментом капітального будівництва ХОДА визначено переможця та подано на публікацію «Повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів або цінової пропозиції».

Нагадаємо, що будівництво об’єкту триває з 2012 року та здійснювалося за рахунок коштів, які були отримані від апарату НАК «Нафтогаз України».

Як розповів голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Павленко, поки що зарано говорити про терміни завершення будівництва. Роботи на об’єкті тривають. Проте для мешканців району вже доступні відкриті майданчики для мініфутболу та занять фізкультурою. Введення ж в експлуатацію фізкультурно-оздоровчого комплексу створить якісні умови для оздоровлення, покращення фізичного розвитку та проведення різноманітних заходів з фізичної культури для мешканців міста та району, певен Володимир Павленко.

«Сама будівля комплексу нагадує велетенський шатер, у якому зараз десь на 30% зроблено покрівлю та проведене часткове утеплення зовнішніх стін. Дуже радує те, що будівельні роботи поновлені, адже Первомайський район має давні традиції з багатьох видів спорту. Комплекс же дозволить проводити змагання з волейболу та баскетболу на обласному рівні», - зазначив Володимир Павленко.