Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон в Харківській області готові розпочати на два тижні раніше. Ігор Райнін

Опалювальний сезон в Харківській області готові розпочати на два тижні раніше. Ігор Райнін

Голова Харківської облдержадміністрації доручив районам області бути готовими включати опалення з 1 жовтня.

«Таке зміщення термінів змушує керівників районів та організацій, що надають послуги ЖКГ, переглядати свої графіки і стимулює їх краще та швидше готуватися до опалювального сезону», - пояснив Ігор Райнін.

За його словами, на сьогоднішній день райони справляються з прискореними темпами підготовки, керівники ставляться до цього питання дуже відповідально.

Для контролю за ситуацією в усіх районах області пройшли виїзні засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери Харківської області до функціонування в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, уточнив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. У вересні обласний штаб проведе ще близько 5 кущових засідань, на яких районні департаменти ЖКГ остаточно відзвітують про готовність запускати опалення з 1 жовтня.

«Звичайно, ми не будемо розпочинати опалювальний сезон раніше звичайного, якщо на вулиці буде стабільна плюсова температура, - запевнив Ігор Райнін. - Але якщо складуться відповідні погодні умови, ми будемо готові подати тепло в будь-який момент - як для об'єктів соціальної сфери, так і для населення».