Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні туристи-краєзнавці Харківщини привезли нагороди з Всеукраїнських змагань у Закарпатті

Юні туристи-краєзнавці Харківщини привезли нагороди з Всеукраїнських змагань у Закарпатті

У липні в Закарпатській області відбулись 44-й Чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму та 10-й Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців.

Збірна команда юних туристів, до якої входять 8 учнів з Чугуєва, Ізюмського, Чугуївського та Великобурлуцького районів, успішно виступила у змаганнях на дистанції «Крос-похід» Чемпіонату з пішохідного туризму та посіла ІІІ місце серед 24 команд України. Члени команди виконали нормативи кандидатів у майстри спорту.

Збірна команда  юних краєзнавців, яка складається з 8 учнів з Дворічанського, Валківського, Нововодолазького районів та вихованців Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради, успішно виступила у конкурсах Всеукраїнського зльоту юних краєзнавців та посіла І місце у конкурсах «Візитка команди», «І рушник вишиваний на щастя, на долю дала» та у конкурсі з екології, а також ІІІ місце – у конкурсі з геології. За підсумками зльоту збірна команда Харківської області посіла І загальнокомандне місце серед 18 команд-учасниць України.

Збірні команди юних туристів та краєзнавців Харківщини нагороджені грамотами Міністерства освіти і науки України, кубками та медалями.