Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмі розпочали ремонт доріг

В Ізюмі розпочали ремонт доріг

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко. За його інформацією, ремонт стартував по провулку Соборному.

«На сьогоднішній день є проектно-кошторисна документація та експертиза проекту. Підрядна організація вже отримала аванс та розпочала виконання комплексу ремонтних робіт по провулку Соборному в Ізюмі», - зазначив Євгеній Шахненко.

За його словами, всього на проведення капітального та поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Харківської області з обласного бюджету було виділено 12 млн 100 тис. грн.

Нагадаємо, днями ремонт доріг розпочали у Сахновщинському районі. Також роботи ведуться на дорогах Коломацького району, де вже відремонтували в’їзд до селища Коломак та провели ямковий ремонт на дорозі до села Шелестове. Крім того, в ХОДА запланували відремонтувати виїзд на Чутово через Резуненкове, а також - шлях, який з’єднує Коломацький район з Краснокутським. Тривають ремонті роботи на трасі Харків-Куп’янськ та на інших дорогах Харківщини.