Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Сахновщинському районі стартував капітальний ремонт доріг

У Сахновщинському районі стартував капітальний ремонт доріг

Роботи розпочалися на трьох вулицях смт Сахновщина: Шлях Леніна, Червоноармійській та Осипенка. Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

 

 

 

 

 

 

 

«По всіх об’єктах отримано проектно-кошторисну документацію та експертизи. Аванси на сьогоднішній день надані підрядним організаціям у таких розмірах: на ремонт вулиці Шлях Леніна – 101,4 тисячі гривень, на Червоноармійську – 101,5 тисяч, на Осипенка – 45,2 тисячі», - уточнив заступник голови облдержадміністрації.

Нагадаємо, привести до ладу сахновщанські дороги пообіцяв голова ХОДА Ігор Райнін під час робочого візиту до району в травні цього року. Сахновщина – далеко не єдиний район області, де стартували дорожні роботи. Так, їх розпочато в Коломакському районі, де, за інформацією начальника обласної Служби автомобільних доріг Євгена Зражевця, вже привели до ладу в’їзд до смт Коломак і місток, провели ямковий ремонт на дорозі до с. Шелестове. У найближчих планах – ремонт виїзду на Чутове через Різуненкове, а також проведення якісного ремонту, необхідного для того, щоб з’єднати Коломацький район із Краснокутським. Тривають роботи на трасі Харків – Куп’янськ та на інших дорогах регіону.