Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валках та Краснокутську обговорили підготовку до опалювального сезону

У Валках та Краснокутську обговорили підготовку до опалювального сезону

Сьогодні, 23 липня, відбулися чергові виїзні засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2015-2016 років. На засіданні у Валках заслухали інформацію про стан справ з підготовки до опалювального сезону у Валківському та Коломацькому районах. На нараді у Краснокутську обговорили підготовку до зими у Краснокутському районі.

Під час засідання керівництво райдержадміністрацій та міськвиконкому звітувало про проведену на сьогодні роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду-2015-2016. Були розглянуті проблемні питання, що виникають у ході підготовки, та намічені шляхи їх вирішення. Відповідні доручення зафіксовано у протоколах.

За результатами засідань члени штабу відзначили, що робота з підготовки у зазначених районах та місті Валки проходить задовільно, відповідно до складених графіків.

«Гострих проблем на сьогоднішній день немає, підготовка до опалювального сезону в районах проходить відповідно до графіків. Вирішуються питання енергоефективності: підприємства замінюють газові котли на твердопаливні. Ті, хто має таку можливість, використовують для цього власні гроші, інші - залучають кошти інвесторів», - розповів начальник управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Олексій Белоцький.

За його словами, наразі деякі підприємства Валківського району мають заборгованості за енергоносії. Але їх керівники складають графіки погашення та зобов’язуються ліквідувати борги.