Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На трасах області змінюють дорожні знаки, встановлюють сигнальні стовпчики і ремонтують огорожі

На трасах області змінюють дорожні знаки, встановлюють сигнальні стовпчики і ремонтують огорожі

За даними ДП «Харківський облавтодор» на сьогодні виконано ямкового ремонту на 119450 кв.м автодоріг, в тому числі: на дорогах державного значення – на 87196 кв.м; на місцевих дорогах – на 32254 кв.м. Роботи виконувались на дорогах державного значення: Київ-Харків-Довжанський (в тому числі - по м.Ізюм), Мерефа-Лозова-Павлоград, Коломак-Шелестове-Колонтаїв, Кегичівка-Сахновщина, Харків-Вовчанськ-КПП «Чугунівка», Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка. Та на місцевих дорогах: Сахновщина-Дубові Гряди, Красноград-Письмаківка-Руновщина, Золочів-Довжик-Миронівка, під’їзд до с. Феськи, Катеринівка-Андріївка, Кочетівка-Червона Перемога. Ямковий ремонт проводився гарячим асфальтобетоном, струменевим методом та чорним щебенем.

Також за звітний період виконувались роботи з заміни дорожніх знаків на дорогах загального користування в кількості 38 шт. Всього з початку року встановлено та замінено 1106 шт. дорожніх знаків. За період встановлено 25 шт. сигнальних стовпчиків. Всього з початку року встановлено 777 шт. сигнальних стовпчиків. Виконані роботи з ремонту транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 0,04 км. Всього з початку року відремонтовано 6,04 км бар’єрного огородження. Виконані роботи з фарбування транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 1780 п.м. Всього з початку року пофарбовано 21839 п.м.

Крім того, виконані роботи з прибирання сміття на автодорозі Київ-Харків-Довжанський (об’їздна дорога) протяжністю 3 км. З початку року виконано прибирання сміття на 263 км автомобільних доріг.

Проведені роботи з покосу трави вздовж узбіччя автомобільних доріг (ручним та механізованим методом) на 153 км автодоріг, в тому числі: Київ-Харків-Довжанський, Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка, Суми-Полтава-Краснокутськ-Богодухів, Сахновщина-Ізюм-Куп’янськ-КПП «Піски», Полтава-Красноград. Всього з початку року виконані роботи з покосу трави на узбіччі автомобільних доріг протяжністю 3749 км.

За період також проводились роботи з планування узбіччя автогрейдером на автомобільній дорозі Харків-Охтирка – 5 км. Всього з початку року виконані роботи з планування узбіччя на 255 км автодоріг.