Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк зустрівся з представниками національно-культурних товариств Харкова та області

Михайло Черняк зустрівся з представниками національно-культурних товариств Харкова та області

Подібні заходи не проходили в регіоні близько двох років, але відтепер вони носитимуть системний характер, зазначив глава Департаменту масових комунікацій Харківської облдержадміністрації Михайло Черняк. Під час зустрічі представники національно-культурних товариств Харкова та області обговорили питання співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією, а також участь творчих колективів у культурних заходах, які проводитимуться в регіоні.

«Харківська область - це багатонаціональний регіон. Незважаючи на різні культурні та релігійні традиції, всі ми - громадяни України, які стоять на позиції єднання», - підкреслив Михайло Черняк.

Патріотизм став одним з головних лейтмотивів цієї зустрічі.

«Хочу подякувати вам за те, що ми нарешті зустрілися. Ці два роки наші об'єднання працювали дуже добре - проводилися концерти, заходи, на яких ми показували свою творчість. Але найголовніше, що національні меншини всі об'єдналися і виступили на підтримку єдиної України», - заявила співголова Ради національно-культурних товариств при Департаменті масових комунікацій ХОДА Макка Каражанова.