Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує художників, фотографів, графіків і скульпторів до участі в арт-проекті «Харків'яни»

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує художників, фотографів, графіків і скульпторів до участі в арт-проекті «Харків'яни»

Проект, мета якого - показати відображення багатоликого міста в його мешканцях, представлять в галереї з 20 серпня по 5 вересня 2015 року. Він буде приурочений до Дня міста. Заявки на участь в арт-проекті «Харків'яни» (кількість робіт - не більше 5-ти, із зазначенням розміру робіт, техніки виконання і невеликою біографічною довідкою з контактами) можна надсилати на адресу галереї - oblgallerymc@gmail.com - до 1 серпня.

«Багатоликий і мінливий, діловито-заклопотаний і відчайдушно-пустотливий, місто-трудівник і місто-торговець, місто-вчений і місто-студент, місто-актор і місто-глядач, прикордонне місто, що лежить на перетині важливих торгових шляхів, місто-«мільйонник», великий індустріальний, освітній і культурний центр, важливий транспортний вузол. Його люди – такі різні за віком, національністю, освітою та віросповіданням, але в той же час - такі схожі, тому що всі вони – харків'яни. Напередодні Дня міста запрошуємо взяти участь у колективному арт-проекті творчих особистостей міста Харкова», - повідомляють організатори.

Довідки за телефоном: (057) 717-10-40, 705-15-50.