Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові обговорять умови отримання грантів ЄБРР для малого та середнього бізнесу

В Харкові обговорять умови отримання грантів ЄБРР для малого та середнього бізнесу

14 липня об 11:00 у медіацентрі «Время» (вул. Сумська, 72, 2 поверх) відбудеться бізнес-зустріч Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) з керівниками малого та середнього бізнесу Харківської області «Гранти ЄБРР для малого та середнього бізнесу: як їх отримати». У зустрічі візьмуть участь директор представництва ЄБРР в Україні Шевки Аджунер та заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер. Представники Європейського банку реконструкції та розвитку презентують нові можливості для малого та середнього бізнесу, обговорять умови отримання грантів ЄБРР, а також можливості для співпраці місцевих бізнес-консультантів з ЄБРР. Для участі у заході необхідна обов’язкова реєстрація.

До участі у заході запрошуються власники та керівники підприємств регіону, які відповідають таким критеріям:
- кількість працівників 25 – 250 осіб;
- приватна власність;
- більше ніж 50% належить громадянам України;
- період діяльності підприємства - не менше двох років;
- гарна ділова репутація;
- позитивна динаміка розвитку та потреба в залученні консультанта;
- всі сектори економіки, крім фінансового, страхового, тютюнового, ігорного, міцних алкогольних напоїв, військово-промислового.

По закінченні зустрічі о 12:30 відбудеться брифінг для ЗМІ за участю Шевкі Аджунера. З приводу ексклюзивних коментарів/інтерв'ю журналісти можуть звертатися за тел. +38 050 382 39 52.

Довідка. Європейський банк реконструкціє та розвитку (ЄБРР) є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на 1 травня 2015 року ЄБРР узяв на себе зобов'язання щодо надання сукупної суми в 11 млрд євро для 345 проектів у країні. ЄБРР, який належить 64 країнам і двом міжнародним організаціям, підтримує розвиток ринкової економіки та демократії.

Грантову підтримку малому і середньому бізнесу в Україні ЄБРР надає з 2010 року.

За п`ять років ЄБРР надав грантову підтримку 460 малим та середнім підприємствам України на суму понад 7,5 млн євро. Фінансування забезпечив Європейський Союз.