Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я надаю повну підтримку головам ОДА у рішучій боротьбі з корупцією, рішучій і прозорій роботі з реформування України. Петро Порошенко

Я надаю повну підтримку головам ОДА у рішучій боротьбі з корупцією, рішучій і прозорій роботі з реформування України. Петро Порошенко

Президент України провів в Одесі розширену нараду з головами обласних, Київської міської державних адміністрацій за участю керівництва центральних органів влади та правоохоронних органів. Про це повідомив офіційний сайт президента. На нараді із доповіддю виступив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Петро Порошенко поставив низку завдань щодо укріплення безпеки в регіонах, боротьби з корупцією та контрабандою, а також щодо активного впровадження реформ, зокрема – залучення інвестицій.   Президент наголосив на необхідності прискорення реформ, оскільки український народ, суспільство вимагає швидкого результату.

Глава держави наголосив, що реалізація всіх реформаторських планів можлива лише за умови підтримки всього суспільства. «Проблема не лише в тому, щоб рішуче боротися з корупцією, протистояти пропагандистським атакам, якими зараз намагаються дискредитувати владу. Проблема – донести до кожного українця, що на сьогоднішній день ми ефективно впроваджуємо реформи. Електронні закупівлі, скорочення неефективних чиновників, боротьба з корупцією і робота силовиків, ефективна взаємодія з АТО і допомога українським військовим, залучення іноземних інвестицій. Ми маємо не лише робити, але й інформувати про це суспільство. Бо настрій, тонус, переконаність у перемозі суспільства – це ключовий чинник реформ. Немає довіри людей – немає успіху реформ, – заявив президент, додавши, – коли ми кажемо про прозорість влади, говоримо і про ефективну інформаційну політику, на якій я наголошую».

Президент заявив про «потужну атаку на нову українську владу» з протидії реформам, зокрема, у соціальних мережах. «Я тішуся тим, що все суспільство встало на захист української влади», – заявив Петро Порошенко.

«Хай вся Одеса і вся Україна сьогодні відчують, що я, як Президент України, надаю повну підтримку головам обласних державних адміністрацій у рішучій боротьбі з корупцією, рішучій і прозорій роботі з реформування України», – заявив Петро Порошенко, пообіцявши сприяти ініціативам та обміну досвідом.

Ігор Райнін у своїй доповіді на нараді представив перші досягнення керівництва ХОДА на шляху реформ. Він також розповів про роботу облдержадміністрації з просування іміджу регіону на міжнародному рівні та про хід боротьби з корупцією на Харківщині.