Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для демобілізованих військовослужбовців проведуть ярмарок вакансій

Для демобілізованих військовослужбовців проведуть ярмарок вакансій

9 липня об 11:00 в Харківському обласному центрі зайнятості (вул. Броненосця «Потьомкін», 1-А) відбудеться ярмарок вакансій для демобілізованих із зони АТО військовослужбовців. Під час заходу презентуватимуть більше 300 пропозицій роботи від надзвичайної та прикордонної служб, заводу спеціальних машин та інших. Також відвідувачі ярмарку зможуть ознайомитися з потребами сучасного ринку праці та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості. У неформальному спілкуванні з роботодавцями демобілізовані дізнаються про специфіку та умови праці в тій чи іншій організації, знайдуть місце для тимчасової або постійної роботи.  

«Їм запропонують 33 тис. вакансій в цілому по Україні, 1,5 тис. вакансій по Харківській області, 1,4 тис. вакансій по Харкову. В нас є пропозиції з військової служби за контрактом, кількість яких складає більше 400 вакансій, від підприємств ДК «Укроборонпром» - понад 100 вакансій», - повідомляють в обласному центрі зайнятості.

Спеціалісти служби зайнятості консультуватимуть з питань виявлення індивідуальних здібностей та нахилів до різних видів професійної діяльності, активного пошуку роботи, професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, організації власної справи, написання професійного резюме та проходження співбесіди.