Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Зачепилівському районі грядуть ремонти та реконструкції. У планах - зробити район передовим

У Зачепилівському районі грядуть ремонти та реконструкції. У планах - зробити район передовим

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін 24 червня під час спілкування з активом Зачепилівського району поставив перед керівництвом РДА завдання зробити цей - один з віддалених районів області - передовим. При цьому Ігор Райнін пообіцяв надавати району всю необхідну допомогу у вирішенні проблемних питань. Також керівник регіону призначив свого заступника Юлію Світличну куратором Зачепилівського району. Нагадаємо, цього року з обласного бюджету району виділили субвенцію у розмірі 32 млн. грн. на розвиток. Крім того, у планах і на наступний, 2016 рік, - провести реконструкцію мосту через річку Берестова і ремонт очисних споруд у смт Зачепилівка та селі Кочетовка. Ігор Райнін дав завдання голові РДА Андрію Коноплі підготувати проекти і необхідну документацію для їх реалізації, щоб не затягувати процес. 

Крім того, керівник області попросив начальника Південної залізниці Миколу Уманця розглянути можливість запуску електропоїзда Харків-Зачепилівка. Це питання Ігор Райнін тримає на контролі.

«Ми націлені на результат. Від вас - чіткі списки, чим ми вам повинні допомогти. Завдання будемо ставити і вирішувати, а там, де немає можливості вирішити питання - будемо шукати шляхи, щоб рішення стало можливим», - підкреслив, звертаючись до керівництва району, Ігор Райнін.

Також голова ХОДА звернувся до активу району з проханням уважно поставитися до ініціатив добровільного об'єднання територіальних громад, адже це дасть можливість залучити до громад більше коштів на розвиток і тим самим поліпшити якість життя людей.