Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Призера Європейських ігор Дімітрія Тімченка зустріли в Харкові

Призера Європейських ігор Дімітрія Тімченка зустріли в Харкові

Срібний призер І Європейських ігор в греко-римській боротьбі харків’янин Дімітрій Тімченко повернувся до Харкова. На вокзалі першого медаліста у складі української збірної зустрічала родина, друзі, журналісти, а також почесна делегація на чолі з заступником директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Сергієм Христоєвим. Від імені Харківської облдержадміністрації Сергій Христоєв привітав Дімітрія та його тренера і батька Юрія Тімченка з історичною не тільки для всього харківського, але й українського спорту медаллю та побажав перемоги на чемпіонаті світу, який буде ліцензійним до Олімпіади 2016 року. 

Дімітрій подякував за теплі слова та зазначив, що йому дуже приємно було порадувати усіх срібною медаллю.

«Це спорт і потрібно бути на голову сильніше, щоб перемагати. Ще є до чого прагнути, і руки опускати ми не будемо. У нас є два місяці, щоб підготуватися до чемпіонату світу в Лас-Вегасі. Будемо готуватися і до Олімпійських ігор. Сподіваюся, що візьму ліцензію і, можливо, в Ріо-де-Жанейро мені підкоритися сходинка вище», - зазначив спортсмен.

Нагадаємо, 13 червня, в перший день розіграшу медалей перших в історії Європейських ігор, Дімітрій Тімченко здобув «срібло» у греко-римській боротьбі у вазі до 98 кг. Це була перша медаль, яку здобули українські спортсмени на цих змаганнях.