Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На чемпіонаті України з плавання серед юніорів харків’яни завоювали 11 золотих медалей

На чемпіонаті України з плавання серед юніорів харків’яни завоювали 11 золотих медалей

Участь в змаганнях взяли близько 400 плавців віком від 13 до 16 років з 20 областей України. За підсумками чемпіонату плавці Харківської області вибороли 11 золотих, 7 срібних та 7 бронзових медалей. Серед дівчат найкраще виступили вихованки харківської СДЮШОР «Спартак» - Еліна Мясоєдова, яка здобула чотири золоті та одну срібну медаль, а також Валерія Гунченко, яка повернулася з трьома золотими та трьома срібними медалями. Трьома золотими медалями, а також «сріблом» та «бронзою» відзначилася і Поліна Вербицька.

В змаганнях серед хлопців найкраще себе проявив спартаківець Ілля Голубков, який здобув в львівській акваторії три золоті, одну срібну та одну бронзову медаль.

В загальнокомандному заліку серед дівчат перше місце посіла харківська СДЮШОР «Спартак», на другому місці була харківська МК ДЮСШ, третє дісталося київським спортсменкам.

В загальнокомандному заліку серед юнаків плавці СДЮШОР «Спартак» посіли друге місце, поступившись перемогою спортсменам з міста Рівне. Трете місце було за одеситами, а харків’яни з МК ДЮСШ посіли восьме місце.

За результатами цього чемпіонату буде сформовано збірну команду України, яка з 27 по 31 липня виступатиме на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Тбілісі, Грузія. Про це повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.