Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ямковий ремонт виконано майже на 85 тис. кв. м доріг області

Ямковий ремонт виконано майже на 85 тис. кв. м доріг області

За інформацією заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія Шахненка, на початок червня державним підприємством «Харківський облавтодор» виконано ямковий ремонт на 84416 кв.м доріг, з них 63926 кв. м - на дорогах державного значення, 20490 кв. м – на місцевих дорогах. «Роботи виконано на дорогах Київ-Харків-Довжанський, Харків-Охтирка, Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, Харків-Вовчанськ-КПП «Піски», Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук та на місцевих дорогах: Сахновщина-Великі Бучки, Революційне-Радькове, під’їзд до с.Охоче, під’їзд до с.Хорошеве», - зазначив Євгеній Шахненко.

Також на основних дорогах області виконувались інші роботи з поточного ремонту. З початку року встановлено та замінено 727 од. дорожніх знаків, на 95 пішохідних переходах нанесено дорожню розмітку, пофарбовано 12436 п. м транспортного огородження, 3850 п. м - перильної огорожі на мостах та шляхопроводах, встановлено 471 сигнальний стовпчик, пофарбовано 90 од. автопавільйонів.

Працівниками облавтодора прибрано сміття на 217 км вздовж узбіччя окружної дороги навколо м. Харкова та проведено покіс трави на 1069 км.