Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт траси Чугуїв-Мілове почнеться в найближчі два тижні

Ремонт траси Чугуїв-Мілове почнеться в найближчі два тижні

Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін під час запису програми «Суспільний інтерес» на ОТБ. Ігор Райнін нагадав, що нещодавно було призначено нового керівника Служби автомобільних доріг області - Євгена Зражевеця. «Керівництво служби підготувало проект і план дій щодо ремонту доріг у Харківській області. Я вніс поправки, але в цілому план мене влаштовує. Влаштовує мене й настрій керівництва служби. Вони точно знають, що якщо не впораються, то будуть звільнені», - зазначив Ігор Райнін. Голова ХОДА підкреслив, що автодорога Чугуїв-Мілове (Луганський напрямок) знаходиться в аварійному стані. «Гроші на її ремонт повинні бути виділені з держбюджету. Я буду дотримуватися позиції, що дорога повинна бути відремонтована в цьому році. Відносно її ремонту в нас немає розбіжностей з Мінтранспортом. Думаю, що в найближчі два тижні там з'явиться техніка, і ми почнемо роботи», - повідомив Ігор Райнін.

Він також сказав, що оскільки дорога йде до зони АТО, її неодмінно надалі руйнуватиме важка техніка. «Можливо, посередині цієї траси повинен стояти асфальтний завод. Там надалі знадобиться оперативний ремонт, і це потрібно передбачити», - уточнив голова ХОДА.

Також керівник області розповів, що найближчим часом почнеться ремонт на ділянці Харків-Богодухів автодороги Харків-Суми. Крім того, і на інших трасах по області протягом двох тижнів планують розпочати роботи. «Ми розбили область на п'ять зон і почнемо ремонти з півдня - Зачепилівки, Сахновщини. Роботи виконуватимуться якісно, ​​за європейськими технологіями. Я буду всіляко лобіювати інтереси області в Мінтранспорті. Буду вимагати якість. І, як уже казав, нікому вкрасти не дам», - запевнив Ігор Райнін.