Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми вийшли на стовідсоткове розкриття терактів у Харківській області. Ігор Райнін

Ми вийшли на стовідсоткове розкриття терактів у Харківській області. Ігор Райнін

Про це голова Харківської облдержадміністрації повідомив під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Аленом Ремі. За словами керівника області, такий показник розкриття терактів - це сигнал всім злочинцям про те, що вони будуть знайдені і покарані. «Мало того, ми вийшли не лише на виконавців, але й на замовників. Зараз тривають слідчі дії. Результати будуть оприлюднені трохи пізніше», - зазначив Ігор Райнін.

Також голова ХОДА підкреслив, що служба безпеки діє дуже ефективно, і рівень координації дій всіх силових відомств в регіоні досить високий. «Щодня ми проводимо великі оперативні заходи. При цьому розуміємо, що плани щодо дестабілізації ситуації в Харківській області існують. Але це питання можливостей. Якщо б ми не могли протистояти противнику, то ситуація могла б розвиватися вглиб країни. Харків – дійсно кордон, це розуміють всі. Президент України Петро Порошенко, а також мій колега – голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі - не раз говорили, що вистоїть Харків – вистоїть вся країна. І я хочу сказати, що Харківщина не тільки вистоїть, але і отримає розвиток. При цьому Харківський регіон буде лідером реформ по багатьох позиціях», - підкреслив Ігор Райнін.

Також керівник області, спілкуючись з послом, нагадав, що восени відбудуться вибори до місцевих рад. «Природно, будь-який політичний процес і політична боротьба несуть певний накал емоцій. Я, як голова обласної державної адміністрації, зроблю все можливе, щоб вибори пройшли чесно. Єдине, Верховна Рада України повинна визначитися з виборчим законодавством та датою виборів», - додав голова ХОДА.