Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Талановитих дітей регіону відзначили стипендіями «Надія Слобожанщини»

Талановитих дітей регіону відзначили стипендіями «Надія Слобожанщини»

Вручення щорічних стипендій Харківської обласної державної адміністрації учням шкіл естетичного виховання відбулося 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей. Урочистий захід пройшов у Харківському обласному театрі для дітей та юнацтва. Цього року стипендіатами «Надії Слобожанщини» стали 30 учнів шкіл естетичного виховання у віці від 7 до 17 років. Ці талановиті діти з Харкова, Куп’янська, Чугуєва, Люботина, Лозової, Богодухіва та Харківського району – переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів, оглядів та фестивалів.

«Від імені голови обласної державної адміністрації Ігора Райніна хочу привітати юних стипендіатів і глядачів театру зі святом. Міжнародний день захисту дітей є приводом нагадати дорослим, що діти – майбутнє нашої країни, і найголовнішою даниною дорослих є турбота про права дитини на життя, на освіту та відпочинок», - зазначив директор Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Олег Яцина.

Крім того, стипендіати в цей святковий день подивилися виставу трупи театру «Синдбад Мореход и Медный город» і отримали в подарунок солодощі.