Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

1 червня у світі відзначають День захисту дітей. Для всіх нас ця дата вже стала традиційною, але зараз вона наповнюється іншим, новим змістом. У ці дні дійсно багато дітей в Україні та Харківській області потребують допомоги, підтримки та захисту. Ті діти, яких позбавили мирного неба над головою, які разом з батьками були змушені покинути домівки, чиї батьки зараз захищають Україну на сході. Наш регіон за цей рік прийняв величезну кількість переселенців із зони АТО - тільки офіційно зареєстровано близько 170 тисяч осіб, 20 тисяч із них - діти. Тому саме зараз нам вкрай важливо об'єднати зусилля для того, щоб зробити сьогодення та майбутнє цих малюків добрим, світлим і мирним. Для цього робиться чимало - як керівництвом області та міжнародними організаціями, що прийшли на допомогу Україні, так і простими мешканцями Харківщини - волонтерами, педагогами, психологами. Всі проекти, які спрямовано на допомогу дітям, у стінах Харківської облдержадміністрації завжди отримують схвалення, розуміння та підтримку. 

У цей день я також хочу висловити вдячність усім, хто присвятив своє життя роботі з дітьми. Ваша праця безцінна, адже саме ви створюєте майбутнє нашої країни.

Бажаю всім юним мешканцям Харківської області безхмарного й безтурботного дитинства та мирного неба над головою. І зроблю все від мене залежне, щоб це побажання втілилося в життя.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін