Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти з усієї Харківської областівзяли участь у святі «Майстерня талантів», який проходить в саду Шевченка

Діти з усієї Харківської областівзяли участь у святі «Майстерня талантів», який проходить в саду Шевченка

30 травня напередодні Дня захисту дітей в саду Шевченка проходить масштабне дитяче свято «Майстерня талантів», яке зібрало декілька тисяч осіб з різних районів області. Свято урочисто відкрив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Керівник області привітав усіх дітей та їх батьків з наступаючим Днем захисту дітей і разом з прокурором Харківської області Юрієм Данильченком і начальником Управління СБУ в Харківській області Олександром Пивоваром вручив премії Гран-прі та солодкі подарунки переможцям Обласного відкритого фестивалю дитячої художньої творчості «Таланти третього тисячоліття».

«Я, в першу чергу, хочу всіх вас привітати з наступаючим теплим, красивим святом - Днем захисту дітей. І нехай сьогодні погода не зовсім літня, настрій у всіх гарний. Це свято - для вас. Це свято заради миру, стабільності в Харківській області та в місті Харкові. Діти нашого регіону відрізняються наполегливістю, талантами та обдарованістю. Тому що найбільше перемог у спорті, творчості, шкільних олімпіадах належить саме юним харків'янам. Ми вас любимо, ми вас цінуємо, і все наше життя виключно для вас – маленьких, але талановитих харків'ян», - зазначив Ігор Райнін, звертаючись до учасників і гостей свята.

Також голова ХОДА ознайомився з творчістю юних майстрів хенд-мейду, технічних та народних ремесел, які представили свої роботи в павільйонах районів області на ярмарку «Майстерні талантів».

«Враження від виставки дитячих творчих робіт чудові. Ще раз можу повторити, що діти Харківщини дуже обдаровані і здібні. Якщо вони в такому юному віці роблять такі чудеса, то, безумовно, ці діти - таланти і майбутні особистості. Ми будемо всіляко їх підтримувати», - підкреслив Ігор Райнін.

Крім того, на святі для всіх бажаючих пройшли майстер-класи з вишивання, моделювання одягу для ляльок, плетіння браслетів, малювання, перукарського мистецтва, різьбі по дереву, боді-арту та ін. На головній сцені ведучі та аніматори провели розіграш призів від партнерів свята. У зеленій зоні саду Шевченка працював міні-зоопарк.

Яскравим завершенням свята став гала-концерт переможців фестивалю «Таланти третього тисячоліття».

Нагадаємо, що свято «Майстерня талантів» проходив під патронатом Харківської обласної державної адміністрації.