Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський гімнаст завоював медалі міжнародного турніру

Харківський гімнаст завоював медалі міжнародного турніру

У Києві відбувся ХIII Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики «Кубок нації», на якому «срібло» та «бронзу» завоював спортсмен Харківської області Владислав Грико. У традиційному турнірі, організатором якого є олімпійська чемпіонка Стелла Захарова, взяли участь спортсмени з 8 країн світу. Крім України, за медалі боролися гімнасти з Литви, Молдови, Білорусі, Угорщини, Словенії, Греції та Мексики.

Харків’янин Владислав Грико на цьому турнірі з результатом 14 балів завоював «срібло» у вправах на коні, поступившись перемогою лише своєму співвітчизнику Микиті Єрмаку (15.050 бала), а також разом з Олександром Петренком і Володимиром Грібуком посів третє місце в командній першості, набравши 166,800 бала. Перемогу в цьому виді здобула перша команда України у складі Ігоря Радівілова, Іллі Єгорова та Микити Єрмака. Друге місце дісталося команді з Мексики.

За підсумками змагань на рахунку українських спортсменів - 21 медаль: 8 золотих, 5 срібних та 8 бронзових. Про це повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.