Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканцям Куп’янського району роз’яснили переваги об’єднання територіальних громад

Мешканцям Куп’янського району роз’яснили переваги об’єднання територіальних громад

21 травня відбулися збори мешканців Смородьківської та Кіндрашівської сільських рад за участю голови Куп’янської РДА Миколи Ситника, заступника голови районної ради Світлани Жукової, Куп’янського міжрайонного прокурора Володимира Калюги, представників Пенсійного фонду, працівників правоохоронних органів, спеціалістів Держкомзему, РЕСу, філії «Укртелеком», керівників управлінь та відділів райдержадміністрації. Метою проведення зборів було безпосереднє спілкування з населенням сільських громад району, виявлення наболілих питань і пошук шляхів їх вирішення. Також були розглянуті шляхи реалізації Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».  

Голова райдержадміністрації проінформував присутніх, що з метою підготовки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад відповідно до вищезазначеного закону утворена районна Робоча група, якій доручено забезпечити виконання плану заходів щодо підтримки та впровадження роботи з добровільного об’єднання територіальних громад на території району.

Мешканці сільських рад мали можливість задати питання, які потребують вирішення на рівні місцевої влади. Проблемні питання взято на контроль.