Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі у Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

На прийомі у Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

Сьогодні, 20 травня, пройшов особистий прийом заступника голови Харківської облдержадміністрації Марка Беккера. Більшість звернень стосувалися земельних питань. Так, мешканець Харківського району просив заступника голови регіону допомогти у виділенні земельної ділянки для ведення рибного господарства, а мешканці Печенізького та Зачепилівського районів звернулися з проханням допомогти оформити їм ділянки для ведення особистого господарства в селі. Ще одне звернення стосувалося оренди ділянки на території Мереф'янського лісництва. З таким проханням до Марка Беккера звернувся голова однієї з сільських рад. Так, сільський голова хоче облаштувати там реакційну зону, яку безперешкодно зможуть відвідувати місцеві мешканці. 

До заступника голови ХОДА також зверталися з питанням про фінансові відносини з орендарем паю. Мешканець Золочевського району поскаржився, що фірма, в оренді у якій знаходиться його земельний пай, не погоджується збільшити розмір виплат за землю, хоча в інших господарствах такі виплати в цьому році зросли.

Усі, хто прийшов на прийом Марка Беккера, за потребою, отримали консультації фахівців профільних департаментів Харківської облдержадміністрації. Вирішення питань, що вимагають більш обґрунтованої відповіді, заступник голови обласної державної адміністрації взяв під особистий контроль.