Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У «Бузку» покажуть дитячі картини

У «Бузку» покажуть дитячі картини

Сьогодні, 19 травня, в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25) відкриються дві виставки - «Дорога до майстерності» та «Миттєвості гармонії». Виставка «Дорога до майстерності» проходить під керівництвом харківської художниці та викладача живопису Олени Кішкурно. На виставці представлені роботи її учнів, виконані в різних техніках олійного живопису, в різних стилях і напрямках.

«Студія Олени Кішкурно об'єднала людей, що мають величезне бажання творити, пізнавати нове. Об'єднала людей різного віку, різних професій, світоглядів. На сьогоднішній день в учнів студії накопичилося достатньо творчого багажу для відкриття виставки. Різна тематика творів, різні підходи, як в технічному плані, так і в плані обраного стилю живопису, характеризують художників як різнобічних людей», - повідомляють організатори.

У свою чергу, «Миттєвості гармонії» - персональна виставка 12-річної Ані Щербакової, вже відомої харківському глядачеві. Ця персональна виставка - вже третя на рахунку юної художниці. Роботи двох попередніх також експонувалися в інформаційно-виставковому центрі «Бузок».

Улюбленими жанрами Ані залишаються пейзаж, натюрморт і анімалістика. «Її живописні роботи стають більш досконалими в плані колірних і тональних співвідношень, колориту і колірної гармонії. Відточуються композиційне рішення і техніка графічних робіт. Аня вміло користується властивостями лінії, штрихування і плями. Тварини на її роботах, як завжди, дуже виразні і емоційні. Діапазон її технік широкий: це гуаш і акварель, графіка, виконана тушшю, лінером або маркером, акрил», - розповідають організатори.

Відкриються виставки о 17:00.