Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Музеї Сковороди розіграють книгу Ігоря Зарудка з унікальним автографом

В Музеї Сковороди розіграють книгу Ігоря Зарудка з унікальним автографом

Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди продовжує акцію з розіграшу книжок для прихильників музею у соціальних мережах. У травні всі охочі можуть позмагатися за книгу Ігоря Зарудка «Якщо твій Янгол Йосипівна» з унікальним автографом. «У чому унікальність цих подарунків? А в тому, що кожен автор, якого музей залучає до цієї акції, не просто ставить свій підпис, а й пояснює, хто для нього Григорій Сковорода. Таких ексклюзивних книжок буде тільки три – одна зберігатиметься у фондах музею, а дві отримають найактивніші учасники конкурсу-розіграшу», - пояснюють організатори.

Для того, щоб взяти участь у акції, необхідно долучитися до сторінок музею у мережі Facebook і vkonakte, а потім зробити репост запису про оголошення конкурсу та зібрати на своїй сторінці найбільше вподобань. За хештегом #ЗарудкоСковорода організатори конкурсу відстежать найбільш активних і подарують книги сучасного українського автора.

Довідка. Ігор Зарудко – культурний діяч, директор харківської «Книгарні Є» та давній друг музею Сковороди – ще від часу першого фестивалю творчої свободи «De libertate», на якому він був одним із організаторів.