Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні науковці!

Шановні науковці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення професійного свята – Дня науки в Україні! День науки – свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості, всіх, хто вносить свій вклад у розвиток вітчизняної та світової науки – від студента та аспіранта до видатного вченого. Це свято, коли вшановуються наукові традиції, досягнення вчених, якими ми по праву пишаємося і на які покладаємо великі сподівання. Рівень соціально-економічного розвитку України, її авторитет на міжнародній арені багато в чому визначаються науковим потенціалом, адже саме перед вченими життя ставить складні, але дуже цікаві завдання, вирішення яких великою мірою визначає місце як України, так і нашого регіону в світовому науковому співтоваристві. Харківщина пишається нашими вченими, які своїми відкриттями роблять значний внесок у світову науку. Саме наші вчені нерідко стоять в авангарді світових відкриттів та винаходів. Ваші наукові здобутки заслуговують на повагу, науково-педагогічні кадри затребувані в експертному середовищі.

За словами «науковий потенціал України» насправді стоять не цифри, відсотки й статистичні показники, а плідна, щоденна й віддана ваша праця. Науковий потенціал – це талановиті люди, вчені, імена яких гордо звучать в Україні та далеко за її межами.

Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції та зростання, нових відкриттів на славу науки та України!