Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветеранів, які мешкають в пансіонатах області, привітали з Днем Перемоги

Ветеранів, які мешкають в пансіонатах області, привітали з Днем Перемоги

Сьогодні, 7 травня, т.в.п. заступника голови облдержадміністрації Вадим Глушко і перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Бабенко відвідали Харківський геріатричний пансіонат ветеранів праці та Хорошевський геріатричний пансіонат та вручили пенсіонерам подарунки. У пансіонаті ветеранів праці, який знаходиться в районі Залютино, проживають 340 осіб. З них 111 пенсіонерів - це ветерани Другої світової, а 215 осіб - діти війни. У Хорошевському геріатричному пансіонаті сьогодні знаходяться 290 осіб, з яких 55 - ветерани.

«Мені сьогодні випала велика честь. Я хотів би передати вам слова вітання від губернатора Ігоря Райніна і привітати вас з 70-річчям від Дня Перемоги. Хочу сказати, що ми завжди пам'ятаємо про вас і про ваш подвиг. Завдяки вам ми сьогодні живемо на цій землі. Якби не ваші титанічні зусилля, то, напевно, все було б по-іншому. Мої два діди теж брали активну участь у Другій світовій війні і благополучно повернулися з фронту. Правда, вони не дожили до цих днів», - зазначив Вадим Глушко.

У свою чергу, артисти Харківського театру музичної комедії порадували літніх людей, заспівавши їм пісні воєнних років. Тих же ветеранів, хто за станом здоров'я не зміг спуститися в актовий зал, де проходив концерт, т.в.п. заступника голови ХОДА привітав в їхніх кімнатах.