Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області вживають всі необхідні заходи, щоб забезпечити порядок під час святкування Дня Перемоги

В області вживають всі необхідні заходи, щоб забезпечити порядок під час святкування Дня Перемоги

Про це 6 травня заявив журналістам начальник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв по завершенні на площі Свободи розводу служб і підрозділів міліції, які будуть задіяні для підтримки громадського порядку в Харківській області на період святкування 70-ї річниці Великої Перемоги. «Затверджено план проведення заходів на 8-9 травня. Також затверджено план охорони громадського порядку на кожному конкретному об'єкті. Є й секретний план, який ми не можемо розголошувати. Можу сказати, що на сьогодні ми чітко контролюємо ситуацію і приймаємо всі необхідні заходи, щоб під час святкування Дня Перемоги все пройшло спокійно і повністю під нашим контролем», - зазначив Анатолій Дмитрієв.

Він також підкреслив, що охороняти порядок в регіоні на період святкування 70-ї річниці Великої Перемоги будуть більше 8 тис. співробітників підрозділів МВС.

У свою чергу, начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар зазначив, що заходи безпеки будуть підвищені як у місті, так і в області. «Ми щоденно зі співробітниками міліції відпрацьовуємо всю інформацію, яка до нас надходить. І ця інформація не дозволяє зробити висновок, що ті, хто бажає дестабілізації, дадуть спокійно провести святкові дні. Тому сьогодні на площі Свободи відбулася саме демонстрація взаємодії керівників та їх підвідомчих підрозділів. У розводі не були задіяні тільки курсанти факультету підготовки юридичних кадрів для СБУ. Але вони, крім занять, на сьогоднішній день разом із співробітниками міліції несуть службу на всіх станціях метрополітену. Тому є видима частина роботи. А є величезна кількість оперативних заходів, які проводяться цілодобово, в тому числі, і вночі», - додав Олександр Пивовар.