Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пройшов інструктаж харківської міліції, задіяної у заходах з охорони громадського порядку 8 і 9 травня

Пройшов інструктаж харківської міліції, задіяної у заходах з охорони громадського порядку 8 і 9 травня

Сьогодні на площі Свободи відбувся розвод служб і підрозділів міліції, які будуть задіяні для підтримки громадського порядку в Харкові на період святкування 70-ї річниці Великої Перемоги. Зокрема, в розводі були зайняті співробітники підрозділів міліції громадської безпеки, Збройних сил України, спецбатальйонів патрульної міліції особливого призначення, Державної служби з надзвичайних ситуацій, ДАІ, Державної служби охорони, військовослужбовці Нацгвардії, курсанти вузів системи МВС, кінологи. Інструктаж особового складу провів начальник ГУ МВС України в Харківській області генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв. За його словами, працівники правоохоронних органів перебувають у бойовій готовності і готові гідно виконувати свої професійні обов'язки.

«Сьогодні нічого не може бути безконтрольно. Є певні заяви з боку терористів щодо їхніх планів. Відповідно, запобіжні заходи та заходи посиленого патрулювання в Харківській області проводяться. Головне завдання, яке ми собі поставили, - це те, щоб всі заходи безпеки не впливали на комфортне і якісне святкування та вшанування свята 9 Травня. Верх професіоналізму, коли забезпечується безпека, а люди цього не відчувають. Приміром, ті ж футбольні матчі за участю «Металіста» на рідному стадіоні продемонстрували, що і міліція, і СБУ, і інші підрозділи в стані такий порядок забезпечувати», - зазначив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

Також керівник області звернувся до співробітників служб і підрозділів міліції. «Шановні рядові, сержанти, старшини, прапорщики, офіцери, генерали. Прошу вас у ці дні зберігати повну пильність, концентрацію уваги і сил. Дотримуватися всіх інструкцій, які ви знаєте. Прошу зберігати самовіддачу військовій службі, державі і Харкову. Щоб святкові дні були дійсно мирними, світлими, як сьогоднішнє небо над головою. Вірю в вас як у патріотичних людей, професійних людей, які здатні забезпечити мир, правопорядок і стабільність на території Харківської області», - підкреслив Ігор Райнін.