Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селищі Куп'янськ-Вузловий здали реконструйований парк «Залізничник»

У селищі Куп'янськ-Вузловий здали реконструйований парк «Залізничник»

За два роки в парку оновили алеї, створили дитяче містечко, побудували майданчик для занять воркаутом (вуличною гімнастикою) та скейтодром для їзди на роликах і скейтах. Відкривати оновлену зону відпочинку приїхали голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, заступник голови ХОДА Юлія Світлична та ідейний натхненник проекту, екс-начальник Південної залізниці, а зараз народний депутат Віктор Остапчук. «Залізничники - люди прямі, прості, стрижневі, але відпочинок їм теж потрібен. Парк, який знаходиться за моєю спиною, допоможе й дітям, і дорослим нормально відпочивати. Я щиро вдячний трудовому колективу Південної залізниці та народному депутатові Остапчуку за ідею та ініціативу з реконструкції парку», - сказав Ігор Райнін. 

Віктор Остапчук, у свою чергу, подякував голові облдержадміністрації за підтримку.

«Ще будучи начальником Південної залізниці, я останній раз зустрічав тут губернатора у 2000 році», - зазначив Остапчук.
На таке зауваження Ігор Райнін зреагував обіцянкою частіше бувати у віддалених районах Харківської області.

«Куп'янський район знаходиться в більш ніж 100 кілометрах від Харкова. Не кожен керівник сюди доїжджав, а не доїжджав, значить, не бачив існуючих тут проблем. Ми будемо цей підхід міняти», - запевнив голова ХОДА.

Нагадаємо, 2 травня Ігор Райнін з робочим візитом відвідав Куп'янський район. У ході поїздки він також відкрив дві котельні, які працюватимуть на альтернативному паливі.

Довідка. Парк «Залізничник» в селищі Куп'янськ-Вузловий почали реконструювати у 2013 році. Ідею створити таке місце відпочинку народному депутату Віктору Остапчуку подали учні місцевої гімназії. Крім зон для активного відпочинку і дитячих майданчиків, у парку встановлено дві скульптури: одна з них - це сімейство бабаків, друга, відкрита в цьому році, називається «Чергова по станції». Автор обох скульптур - Олександр Рідний.