Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін назвав три головні критерії для майбутніх поліцейських

Ігор Райнін назвав три головні критерії для майбутніх поліцейських

Нових патрульних поліцейських навчатимуть на базі Харківського національного університету внутрішніх справ. Про це повідомив міністр МВС Арсен Аваков на зустрічі з курсантами цього навчального закладу, яка відбулася 30 квітня. Виступаючи перед курсантами, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін підкреслив: поліцейські стануть справжньою елітою суспільства. «Що таке еліта? Це ті, хто їздить на «Порше», або ті, хто більше хабарів бере? Або ті, у кого посада «крутіше»? Хіба це - еліта? Еліта - не це. Еліта - це чесність, порядність, професіоналізм і патріотизм. Майбутній поліцейський - це, в першу чергу, людина чесна, в другу чергу - професійна і в третю - патріотична. І я вам цього бажаю, щоб ви стали справжніми поліцейськими в майбутньому», - сказав голова ХОДА. 

Він також попросив курсантів визначитися: чи готові вони до реформ.

«Я нікого не хочу образити, але ви повинні прийняти рішення: хто готовий йти далі, реформувати систему, ті повинні йти. Хто не в змозі, хто не відчуває в собі патріотичної державної позиції, повірте, це марно. Нова система таких людей викине», - попередив Ігор Райнін.

Керівник області гарантував повну підтримку з боку ХОДА всім реформам, які здійснюються Міністерством внутрішніх справ.

Нагадаємо, міністр МВС Арсен Аваков сьогодні, 30 квітня, презентував в нашій області нову патрульну поліцію. Набір до її лав вже стартував, на вулицях Харкова оновлені правоохоронці з'являться вже за три місяці.