Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти Близнюківщині зібрали 13 тис. гривень для потреб українських бійців

Діти Близнюківщині зібрали 13 тис. гривень для потреб українських бійців

У Близнюківському районі відбулося свято талановитих та обдарованих дітей «Крила майбутнього». Учні загальноосвітніх закладів та їхні наставники з прапорами та символами держави пройшли парадом центральною площею селища, а у Будинку культури розгорнувся різноманітний ярмарок-розпродаж смаколиків та виробів ручної роботи від кожної школи району. За словами голови Близнюківської районної державної адміністрації Сергія Шахматенка, зібрані кошти, а це 13151 грн., будуть передані волонтерам задля придбання необхідних речей нашим бійцям, які обороняють цілісність України.

Під час церемонії нагородження 125 дітей - переможців обласних, районних олімпіад, спортивних змагань, конкурсів, фестивалів та 82 педагога отримали з рук голови РДА та голови районної ради Володимира Бреуса почесні грамоти та подарунки. Від голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна шкільні бібліотеки отримали цікаві книжки.

Завершуючи свято, Сергій Шахматенко подякував організаторів і учасників заходу та побажав учням, щоб цей патріотично піднесений настрій не полишав їх ще довгий час, а стимул краще вчитися, бути активними у шкільному житті постійно супроводжував кожного з них.