Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Регіональну раду підприємців Харківської області очолив Едуард Набока

Регіональну раду підприємців Харківської області очолив Едуард Набока

Сьогодні, 22 квітня, відбулось організаційне засідання Регіональної ради підприємців Харківської області. В ньому прийняли участь представники обласної державної адміністрації, громадські організації та об′єднання підприємців, представники бізнесу Харківщини. В ході засідання було обрано голову ради - Едуарда Набоку, виконавчого директора Об′єднання промисловців і підприємців Харківської області - регіонального відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка промисловців та підприємців». Його заступниками стали директор ТОВ «Золоті Сторінки» Семен Ген та президент Харківської обласної громадської організації «Асоціація приватних роботодавців» Олександр Чумак.

«Ефект очікується серйозний, тому що в раді сьогодні представлені керівники великих об’єднань, роботодавців, промисловців та підприємців. Головне, щоб раціональні пропозиції, які тут озвучили, були відпрацьовані», - зазначив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко.

Довідка. Регіональна рада підприємців Харківської області є консультативно-дорадчим органом обласної державної адміністрації, утвореним для формування та реалізації в регіоні державної регуляторної політики і політики у сфері підприємництва, спрямованої на забезпечення захисту інтересів суб′єктів господарювання.