Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина однією з перших серед областей України забезпечила всіх споживачів бланками для оформлення субсидій

Харківщина однією з перших серед областей України забезпечила всіх споживачів бланками для оформлення субсидій

17 квітня під час Всеукраїнської селекторної наради з питань надання житлових субсидій, яка пройшла під головуванням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, Харківську область відзначили як лідера з виготовлення та доставки бланків для оформлення субсидій. На селекторній нараді були присутні заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко та т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко. Так, всім регіонам України ще наприкінці лютого доручили надрукувати і доставити споживачам бланки документів (заява, декларація, інструкція щодо заповнення та повідомлення) для оформлення житлової субсидії. Як розповів Євгеній Шахненко, на сьогодні робота щодо забезпечення споживачів області такими бланками повністю завершена. 

«В області надрукували 1 млн. 467 тис. бланків або 122% від необхідної кількості (1 млн. 202 тис. абонентів), всім абонентам бланки доставлені», - сказав заступник керівника області.

Євгеній Шахненко також додав, що якщо хтось з мешканців області не отримав зазначених документів або має питання щодо їх заповнення, то може звернутися на «гарячу» лінію Департаменту соціального захисту населення ХОДА (тел. 705-26-90).

Нагадаємо, що для призначення житлової субсидії потрібно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації (для осіб, які орендують житло - за фактичним місцем проживання) або переслати поштою заповненні бланки заяви та декларації.